• Hudpleie

    Trendy ingredienser i hudpleie

    Ingredienser i hudpleie

    Velkommen til en verden hvor skjønnhet og vitenskap møtes for å skape magi! I dette innlegget skal vise mer på noen av de mest spennende og effektive ingredienser i hudpleie. Dette er ikke bare vanlige komponenter; det er superingredienser som har vist seg å gjøre underverker for huden din. Enten du er ute etter å revitalisere trett hud, bekjempe aldringstegn eller bare ønsker å opprettholde en sunn og strålende hud, så har vi det du trenger!

    Hvilke ingredienser gir faktiske resultater?

    I en tid hvor informasjon er tilgjengelig i overflod, og alle synes å ha en mening om hudpleie, kan det være utfordrende å skille mellom hva som faktisk fungerer og hva som bare er en trend som går over (slik som en av de mange, rare tiktok trendene vi ser nå om dagen). Derfor har vi tatt på oss oppgaven med å se mer på ingredienser som virkelig leverer resultater, støttet av vitenskapelig forskning og entusiastiske tilbakemeldinger fra brukere.

    Fra fuktighetsbevarende hyaluronsyre til superingrediensen niacinamide, fra aldersbekjempende retinol til den strålende C-vitamin, og til sist den effektive salisylsyre – hvert av disse stoffene har en spesiell rolle som ingredienser i hudpleie. Så sett deg godt til rette, og la oss ta en nærmere titt på hvordan disse trendy ingrediensene kan forvandle din hudpleierutine og gi deg den hudhelsen du fortjener.

    Hyaluronsyre – Nøkkelen til fuktet hud

    En av de mest omtalte ingrediensene er hyaluronsyre. Dette er et stoff som naturlig finnes i huden vår og virker som en magnet for fuktighet. Ved å trekke til seg og holde på vann, bidrar hyaluronsyre til å bevare hudens fuktighetsnivå, noe som gjør huden både glattere og mer spenstig. Denne ingrediensen er ideell for alle hudtyper og er spesielt gunstig i serum eller kremer for å bekjempe tørrhet og gi en umiddelbar plumping-effekt.

    Denne vidunderingrediensen kan man finne i flere av Oriflame sine produkter, og spesieltblant ingredienser i hudpleie (men det er også en del sminke som inneholder hyaluronsyre). Et av våre mest populære hudpleieprodukt hvor du kan finne denne effektive ingrediensen er i NOVAGE+ Time Restore Revitalising Serum. Ikke bare er dette serumet proppfult med aktive ingredienser, det er også spesielt tilpasset for deg med moden hud. Serumet er drevet av GenisteinSOY Technology & lakrisekstrakt som forbedrer hudtonen og booster gløden, for en reaktivert og fornyet hudtone. Med gylne perler, som både gir ekstra glød og får serumet til å fremstå like lukseriøs som det faktisk er. Anbefales! Sjekk ut NOVAGE+ Time Restore Revitalising Serum her. 

    Les mer om hyalorunsyren i vårt ingrediensbibliotek her. Her kan du også se en fullstendig oversikt over alle Oriflame sine produkter som inneholder ingrediensen.  

    Niacinamide – Multifunksjonell vitaminhelt

    Niacinamide, også kjent som vitamin B3, er en superhelt blant ingredienser i hudpleie. Den jobber aktivt for å redusere store porer, fine linjer og jevner ut hudtonen. I tillegg styrker den hudbarrieren og forbedrer hudens elastisitet. Dette gjør niacinamide til en favoritt blant hudpleieentusiaster som ønsker en klarere og mer ungdommelig hud. Det som også er ekstra genialt med denne ingrediensen er at den er veldig snill mot huden og derfor passer alle hudtyper! Noe som gjør den til et ypperlig valg også for deg med sensitiv hud. 

    En av våre mest populære produkter som inneholder denne ingrediensen er NOVAGE+ ProCeuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Mask. Denne herlige sheet masken er genial å bruke før du skal ut på noe ekstra kjekt, eller bare vil få deg en skikkelig vitamindose til huden etter et avslappende bad! Perfekt til bruk på hjemme-spa. Her får du også mye gode ingredienser i ett. Den inneholder nemlig også hudpleiefavoritten hyaluronsyre for ekstra glød og fukt til huden. Sjekk ut NOVAGE+ ProCeuticals Niacinamide & Cica Bio-Cellulose Sheet Mask

    Vil du lese mer om ingrediensen Niaciamid og finne ut hvilke andre Oriflame produkter du kan finne denne hudvennlige ingrediensen i så sjekk ut ingrediensbiblioteket vårt her. 

    Retinol – den mest effektive ingrediensen

    Retinol, et derivat av vitamin A, er kjent for sin kraftige anti-aging effekt. Denne ingrediensen hjelper til med å stimulere kollagenproduksjon og fremskynde cellefornyelsen, som igjen kan minske synligheten av alderstegn og ujevnheter i huden. Selv om retinol er effektivt, kan det være kraftig for noen hudtyper, så det anbefales å starte forsiktig og gradvis øke bruken.

    I vår avanserte hudpleieserie NovAge+ ProCeuticals finner vi vårt populære rene retinol produkt NOVAGE+
    ProCeuticals Retinol Power Drops. Ikke bare er dette et superpopulært produkt, det er også et av de desidert mest effektive produktene vi har i hele vårt Oriflame sortiment! NovAge ProCeuticals Retinol Power Drops er et innkapslet retinolserum med et aktivt nivå på 1,1% innkapslet retinol og er et enkelt og effektivt supplement til din daglige hudpleierutine. Serumet arbeider for å redusere synligheten av rynker, bedre hudens struktur, gjenopprette hudens fuktighetsavleiringer og fremme hudcelleomsetningen – for en sunnere og mer ungdommelig hudtone over tid. Den innkapslede retinolen bidrar til å gi maksimal styrke og hudfordeler. Serumet er både dermatologisk og forbrukertestet. Dette er blitt en fast rutine i vår hudpleierutine og jeg lover deg at den raskt blir det for deg også om du bare prøver:) Sjekk ut NovAge ProCeuticals Retinol Power Drops her. 

    Vil du lese mer om ingrediensen Retinol og finne ut hvilke andre Oriflame produkter du kan finne denne effektive ingrediensen i så sjekk ut ingrediensbiblioteket vårt her. 

    C-vitamin – For en strålende og beskyttet hud

    C-vitamin er kjent for sine klarende og beskyttende egenskaper. Det fungerer som en kraftig antioksidant som beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer som forurensning og UV-stråler. Ved å fremme en jevn hudtone og redusere forekomsten av mørke flekker, er C-vitamin en nøkkelingrediens for de som ønsker en strålende og sunn hud.

    I vårt hudpleiesortiment er det flere av produktene våre som inneholder C-vitamin. Denne geniale ingrediensen kan vi blant annet finne i vår Optimals Even Out serie. Denne serien er formulert av hudnæringseksperter for å redusere hyperpigmentering som mørke flekker – for en feilfri, mer strålende hud! Sjekk ut hele Optimals Even Out hudpleieserien her. 

    Salisylsyre – Klarhet for problemhud

    Salisylsyre, en betahydroksysyre (BHA), er en førsteklasses ingrediens i hudpleie, særlig for de som sliter med kviser og fet hud. Denne syren hjelper til med å rense ut porer og redusere utbrudd av kviser ved å eksfoliere huden og fjerne opphopning av døde hudceller. Salisylsyre er også effektiv for å jevne ut hudtekstur og fremme en klarere hudtone.

    Vår hudpleieserie Pure Skin har salisylsyre som sin hovedingrediens og er laget for å bekjempe uren hud og samtidig være snill mot huden. Pure Skin serien har et bredt spekter av produkter som behandler kviser og hudormer, og hjelper til med å forhindre utbrudd. Alle Pure Skin-produktene er antibakterielle og har Detect Technology kombinert med salisylsyre for å fjerne døde hudceller, begrense talgproduksjonen og forhindre glans. En av bestselgerne i denne serien er Pore Clearing Peel-off Mask  som kan brukes enten du har utbrudd eller jevnlig for å forhindre utbrudd. Masken er svært effektiv og enkel å påføre og ta av. Serien kan brukes i alle aldre, men er virkelig perfekt for tidvis uren tenåringshud. Sjekk ut hele serien Pure Skin her. 

    Vil du lese mer om ingrediensen Salisylsyre og finne ut hvilke andre Oriflame produkter du kan finne denne effektive ingrediensen i så sjekk ut ingrediensbiblioteket vårt her.

    Kraftfulle ingredienser i hudpleie

    Hudpleieindustrien fortsetter å utvikle seg, og disse ingrediensene er bare noen få eksempler på hvordan moderne vitenskap kan berike våre hudpleierutiner. Ved å velge produkter som inneholder disse kraftfulle ingrediensene, kan du ikke bare forbedre hudens utseende, men også dens helse på lang sikt. Gjør din hudpleie til en prioritet, og nyt de synlige fordelene disse ingrediensene har å tilby. Ønsker du å få tilpasset en skreddersydd hudpleierutine til deg selv enkelt og helt gratis så kan du ta vår SkinAdvisor her. 

    Er du interessert i å lese mer om hudpleie?

  • Hudpleie

    Oriflame Vårfavoritter

    Våren er tiden for fornyelse, både for naturen og vår personlige pleierutine. Med Oriflames siste utvalg av vårfavoritter, inviteres du til å oppdage skjønnhetsprodukter som ikke bare fremhever din naturlige skjønnhet men også gir pleie og beskyttelse gjennom overgangen til varmere dager. La oss gå dypere inn i Oriflames verden og utforske hvordan disse nøye utvalgte produktene kan være med på å fornye, berike, og forbedre din daglige skjønnhetsrutine.

    NOVAGE+ Multi-Active Anti-Ageing Day Cream Rich SPF 30

    Solfaktor er viktig året rundt, men det er spesielt viktig å ta ekstra godt vare på huden når solens første stråler titter frem på våren. Etter en lang vinter trenger huden ekstra god beskyttelse mot solens sterke stråler. Vi liker produkter som inneholder SPF, og som gjør at vi får den beskyttelsen vi trenger i vår enkle 4-stegs hudpleierutine.

    Vår favoritt er NovAge+ Multi Active Anti-Ageing Day Cream Rich SPF 30. Ikke bare gir denne dagkremen beskyttelse mot sola, den gir også fuktighet og pleie, og styrker og beskytter hudbarrieren for å bekjempe flere aldringstegn. I tillegg strammer den opp huden, reduserer forekomsten av fine linjer og rynker og forbedrer gløden. Inneholder også forurensningsbeskyttelse og hyaluronsyre. Denne dagkremen passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hudtype. Sjekk ut NovAge+ Multi Active Anti-Ageing Day Cream Rich SPF 30 her.

    5-in-1 Wonder Lash 17th Birthday Mascara - Black

    Denne prisbelønte maskaraen er en ekte allrounder som leverer fem uunnværlige fordeler: volum, lengde, bøy, separasjon, og pleie. Med sin innovative Wonder Brush og en klumpfri formel, er det ingen overraskelse at denne maskaraen har vært en bestselger. I år feirer vår favoritt maskara 17 årsdag og i den forbindelse kommer en spesiell bursdagsutgave i en ekstra glamorøs, pastellrosa emballasje, noe som gjør den til et perfekt tillegg til enhver sminkepung. Sjekk ut THE ONE 5-in-1 Wonder Lash 17th Birthday Mascara her. Kommer i fargen svart. 

    SWEDISH SPA Salt Crystals Body Scrub

    Gjør klar huden for våren med denne skånsomme, eksfolierende skrubben. Beriket med naturlige saltkrystaller og mandelskall, fjerner den døde hudceller og avslører myk, glødende hud. Den avslappende duften av vannaktige blomster virker beroligende på både kropp og sinn, og forbereder deg på de lysere dagene som kommer. Dette er en storfavoritt som i tillegg lar huden din føles silkemyk etterpå og gir deg en ekstra lukseriøs følelse. Sjekk ut Swedish Spa Salt Crystals Body Scrub hereller les mer om Swedish Spa serien til Oriflame her.

    Love Nature Simple Joys Shower Gel med Organic Grapefruit

    Våkn opp til en eksplosjon av grapefruktsødme hver morgen. Denne dusjgelen renser huden skånsomt og etterlater den med en frisk, fruktig duft. Den er formulert for å være biologisk nedbrytbar, hvilket betyr at du kan ta vare på din hud og planeten på samme tid. For helt ærlig: hvem liker ikke både litt ekstra luksus i hverdagen og å kunne ha god samvittighet for det etterpå? 🙂  Sjekk ut Love Nature Simple Joys Shower Gel med Organic Grapefrukt her. 

    Love Nature Energising Body Lotion med Organic Mint & Raspberry

    Gi huden din den ultimate fuktighetsboosten med denne energigivende bodylotionen. Den lette formelen absorberes raskt og etterlater huden din myk og smidig, samtidig som duften av mynte og bringebær gir en forfriskende vekkelse. Perfekt for å ønske våren og varmere tider velkommen inn i skjønnhetsrutinen din! Sjekk ut Love Nature Energising Body Lotion med Organic Mint & Raspberry.

    GIORDANI GOLD Serum Infused Pearls

    Disse lukseriøse perlene fra Giordani Gold er en storfavoritt! Vi elsker multiprodukter og dette er virkelig ett av produktene man kan bruke til så mangt! Enten du ønsker en sunn glow, en fremhevet look, eller en solbrun skulpturert look, lar disse perlene deg leke med lys og skygge for å fremheve din naturlige skjønnhet. Passer ypperig for ekstra vårglød 🙂 Sjekk ut Giordani Gold Serum Infused Pearls her. 

    THE ONE Lasting Shine Lip Gloss

    For lepper som utstråler vårens glød, er denne leppeglansen det perfekte valget. Den pleiende formelen og ikke-klebrige teksturen sørger for at leppene dine forblir hydrerte og skinnende, mens den kjølende effekten gir en forfriskende følelse. Vi elsker litt ekstra shine på leppene når vårens solstråler skimter frem og med denne får du den perfekte glansen på et blunk! Glossen kan også fint brukes over leppestiften for å gi ekstra glans. Sjekk ut THE ONE Lasting Shine Lip Gloss her. Vår favoritt er Cooled Rose.

    Du kan også lese mer om hele THE ONE serien her.

    GIORDANI GOLD Floral Eau de Parfum

    Denne nyheten fra vårt duftunivers kom tidligere i år og har allerede rukket å bli en favoritt hos oss! Med denne duften setter du virkelig prikken over i-en på din skjønnhetsrutine. Denne fortryllende blomsterduften blander friske toppnoter med et hjerte av jasmin og tuberose, og en varm base av ylang ylang og vanilje, og skaper en uimotståelig aura av vårlig eleganse. Sjekk ut Miss Giordani Floral Eau de Parfum her. 

    Prøv vårfavorittene våre fra Oriflame

    Med Oriflames vårfavoritter ved din side, er du klar til å møte våren med åpne armer og strålende skjønnhet. La disse nøye utvalgte produktene inspirere og fornye din daglige skjønnhetsrutine, og oppdag gleden ved å ta vare på deg selv mens du omfavner sesongens forandringer.

    Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva som er ditt favoritt vårprodukt fra Oriflame denne sesongen! Vi setter stor pris på deres tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller via våre SoMe kanaler. 

    Er du interessert i å lese mer om hudpleie?

  • Hudpleie

    Fordelene med honning i hudpleie

    Bruk av honning i hudpleie er en av de tidløse hemmelighetene fra naturen, som vi kan utnytte for å berike vår daglige skjønnhetspleie. I dagens samfunn, hvor vi stadig søker etter autentiske og naturlige skjønnhetsløsninger. Står honning frem som et ekstraordinært mirakel fra naturens side, kjent for sine utallige fordeler for huden. 

    Med sin rike historie som strekker seg tusenvis av år tilbake, har honning blitt brukt i skjønnhetsritualer over hele verden, fra det gamle Egypt til dagens avanserte kosmetikk. Denne bloggposten vil se nærmere på hvordan honning kan gjøre hverdagen din enda bedre, bringe frem din naturlige glød og gi huden en fornyet vitalitet.

    Gjennom århundrene har honning bevist sin verdi ikke bare som en kostbar ingrediens i maten vår, men også som en uunnværlig ressurs i kosmetikkindustrien. Det er denne rike arven og vitenskapelig anerkjente fordeler som inspirerte Oriflame til å skape Milk & Honey-serien, en hyllest til naturens kraftige ingredienser. 

    Denne serien er spesielt utviklet for å omfavne og forsterke de naturlige fordelene med melk og honning. Milk &  Honey serien tilbyr en helhetlig tilnærming som kan gi hudpleierutinen din akkurat det den trenger av det lille ekstra for både økt fukt, glød og mild hudpleie. 

    La oss utforske sammen hvordan Oriflames Milk & Honey-serie kan være nøkkelen til en strålende, sunn hud og hvordan du kan integrere kraften fra melk og honning i din daglige rutine.

    Hvorfor honning?

    Hvorfor honning, lurer du kanskje på? Dette gyldne nektaret er en skattekiste av ernæringsmessige og terapeutiske egenskaper, perfekt egnet for å forbedre hudens helse og utseende. Når det kommer til bruk av honning i hudpleie er den virkelig noe helt unikt.

    Honning er blitt svært anerkjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, noe som betyr at det er en naturlig fuktighetsbevarer. Det tiltrekker og holder på fuktighet i huden, som er essensielt for å opprettholde en myk, smidig, og hydrert hudtone. På denne årstiden er akkurat dette ekstra viktig for oss! Spesielt vi som bor så langt nord og veksler stadig mellom kald og varm luft, noe som er ekstra utfordrende for huden vår. 

    Oriflames Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream er et perfekt eksempel på hvordan denne ingrediensen kan benyttes for å gi huden din den fuktigheten den trenger. I tillegg til etterlater huden både myk og velduftende gjennom hele dagen. Denne kroppskremen er ikke bare blant våre mest solgte kremer, den passer også til både de med sensitiv og ekstra tørr hud! Sjekk ut Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream her. 

    I tillegg til å være en fantastisk fuktighetsgiver, har honning også antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Dette gjør den ideell for å bekjempe bakterier og roe ned irritasjon i huden. 

    Med Oriflames Milk & Honey Gold Softening Liquid Hand Soap kan du skånsomt rense huden din uten å tørke den ut. Samtidig som du drar nytte av honnings naturlige, beroligende virkninger. For ekstra god og lukseriøs behandling av hendene dine sjekk gjerne ut vår deilige håndskrubb som effektivt renser huden ekstra godt. Skrubben etterlater huden myk og ekstra klar for å ta imot fuktighet. Milk & Honey Smoothing Hand Scrub finner du her. 

    En av de største fordelene med honning er dens universalitet; den passer for alle hudtyper. Enten du har tørr, sensitiv, dehydrert, eller uren hud, kan honning tilby både fukt og forbedring. Spesielt for de som sliter med akne eller eksem, kan honnings anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaper gjøre underverker. Sjekk gjerne ut vår populære kroppsskrubb fra Milk & Honey som fjerner døde hudceller og etterlater huden din silkemyk. Les mer om Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub her. 

    Melk og honning arbeider sammen for skånsomt å eksfoliere og revitalisere huden din. Melken bidrar til å mykgjøre og glatte ut huden. Samtidig som honningen binder fuktighet og fremmer hudens naturlige glød. Oriflames Milk & Honey Gold-serie, fra håndsåpe til bodylotion og dusjkrem, er designet for å ønske deg velkommen inn i en verden hvor du kan oppleve disse fordelene i hverdagen. For hvem liker vel ikke litt ekstra luksus i den travle hverdagen? 🙂 

    Slik bruker du honning i din hudpleie hverdag

    La Pampering Shower Cream fra Milk & Honey-serien forvandle din daglige dusj til en luksuriøs opplevelse. Dens rike, skummende formel med organisk hentede ekstrakter av melk og honning gir intens fuktighet og etterlater huden din myk, renset og med en delikat duft. Dette er det perfekte steget for å sikre at hele kroppen din nyter godt av honningens fuktighetsgivende fordeler.

    Etter dusjen, påfør Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream for å låse inn fuktigheten og gi intensiv næring til huden. Denne kremens rike tekstur absorberes raskt og etterlater huden din følelsen ekstra myk og smidig hele dagen. Bruk den på både hender og kropp for å utnytte de styrkende og pleiende egenskapene til melk og honning.

    For å holde hendene dine hydrert gjennom dagen, sørg for å ha Milk & Honey Gold Moisturising Hand Cream i vesken din. Denne luksuriøse håndkremen gir 24-timers fuktighet, takket være de økologiske ekstraktene fra melk og honning. Den er perfekt for hyppig bruk, spesielt etter håndvask, for å opprettholde myke og smidige hender.

    Ved å integrere Milk & Honey-serien og honningbasert hudpleie i din hverdag, kan du nyte de naturlige fordelene med honning hver dag. Som blant annet å låse inn fuktighet og forbedre hudens tekstur. 

    Disse produktene er ikke bare designet for å pleie huden din, men også for å tilby en deilig opplevelse for sansene som fornyer både kropp og sinn. La naturens sødme ta hånd om huden din, og opplev forskjellen det gjør. Og du…..Vi har også hårprodukter fra Milk & Honey gold serien. Både sjampo, balsam og hårkur. Sjekk ut vidunderproduktene til håret fra Milk & Honey Gold her. 

    Naturlig Hudpleie: Kraften av Honning

    Honningens effektivitet i hudpleie kan ikke overvurderes. Dens unike sammensetning, som inkluderer sukkerarter, mineraler, vitaminer og aminosyrer. Gjør honning til en enestående ingrediens for å mykgjøre, reparere og berolige huden. Honningens evne til å binde fuktighet til huden bidrar til å bevare hudens naturlige hydrering og beskyttelse mot ytre påkjenninger som forurensning og UV-stråling. Denne naturlige ingrediensens antioksidanter bekjemper også tegn på aldring ved å nøytralisere frie radikaler. Dette gjør honning til et utmerket valg for anti-ageing produkter.

    I Milk & Honey serien fra Oriflame, blir disse egenskapene ytterligere forsterket gjennom kombinasjonen med melk. Melk bidrar til å gjøre huden ekstra myk og smidig, mens honning skånsomt eksfolierer og revitaliserer. Dette gjør produkter som Milk & Honey Gold Pampering Shower Cream ikke bare luksuriøse i bruk, men også effektive i å forbedre hudens tilstand, med mer fuktighet og en mild og naturlig duft.

    Ved å velge produkter fra Oriflame’s Milk & Honey serie. Velger du ikke bare effektiv hudpleie, men også en naturlig og pleiende behandling for huden din. Denne serien demonstrerer kraften av honning i hudpleie, og tilbyr  en opplevelse for sansene med pleiende ingredienser som forbedrer hudens helse og utseende. Enten det er gjennom fuktighetsgivende kremer, dusjkremer eller håndsåper. Tilbyr Milk & Honey-produktene en måte å integrere honningens mange fordeler i din daglige hudpleierutine.

    Prøv honning i hudpleie du også

    Oriflames Milk & Honey-serie er ikke bare et produktvalg; det er en invitasjon til å omfavne naturens kraft i din daglige skjønnhetsrutine. Ved å integrere disse produktene i din hudpleie, inviterer du naturens egen nektar til å nære, beskytte, og forbedre huden din på måter du kanskje ikke hadde forestilt deg.

    Vi oppfordrer deg til å gi Milk & Honey-serien en sjanse og oppleve selv hvordan disse naturlige ingrediensene kan forvandle huden din til det bedre. La naturen ta del i din skjønnhetsrutine, og nyt den luksuriøse, nærende effekten av melk og honning på din hud. Velkommen til Milk & Honey-verdenen – din vei til naturlig, strålende skjønnhet.

    Er du interessert i å lese mer om hudpleie?

  • Sminke

    Grunge-stilen kommer tilbake!

    Når vi tenker på «grunge» vil gjerne bilder av slitte jeans, flanellskjorter, og ikke minst, en sminkestil som bryter med det konvensjonelle dukke opp i minnet. Lenge har vi sett at «clean girl»-trenden, med sin nedtonede og naturlige estetikk, har regjert, og som en motsats til det ser vi nå begynnelsen på en nostalgisk renessanse. Grunge-stilen som var på topp under 90-tallet gjør nemlig et comeback, og det er særlig sminken som fanger oppmerksomheten.

    Den siste tiden har vi sett flere kjente influensere og andre kjente personer (som Hailey Bieber) med den kjente og kjære «grunge-stilen». Det vekker selvfølgelig oppmerksomhet, og gjerne spesielt for oss som er født på (eller har opplevd) 90-tallet! Det gjelder enten du måtte elske det eller hate det! Gøy må man vel synes at det er å se hvordan trendene kommer tilbake igjen etter en viss tid. 

    Men hva innebærer egentlig denne såkalte grunge-sminke, og ikke minst hvordan kan du oppnå denne trendy looken? Det skal vi guide deg gjennom i dette blogginnlegget her! 

    Definisjonen av Grunge-sminke

    Grunge-sminke handler om å omfavne det uperfekte og det uanstrengte. Tenk deg at du har vært en lang kveld på byen hvor du har danset, svettet og gått rundt både ute og inne. Kanskje har du også slengt deg på et nachspiel etter kvelden og det begynner å bli morgenkvisten. Ser du deg i speilet etter å ha hatt på sminken i mange timer, eller kanskje også sovet noen timer med den på, så vil du få et inntrykk av hva vi mener med denne looken. 

    Den karakteriseres av «smudgy» eyeliner, en look som gir inntrykk av at sminke har blitt båret over tid, og en generell følelse av nonchalance. 90-tallets store modeller som Kate Moss og Naomi Campbell gjorde denne typen sminke ikonisk! Stilen motsetter seg 80-tallets glamorøse, høyglansede estetikk og omfavner isteden en mer rå, autentisk utstråling.

    Hvordan oppnå Grunge-sminke looken?

    For å gjenskape grunge-sminke looken, start med å fokusere på øynene. Øyeskygge, eyeliner og maskara er stikkord her. Et kit med flere farger av øyeskygger kan være en fordel til denne lokken. Da kan du mikse og matche akkurat slik som du ønsker! Vår favoritt er Make-Up Pro Eyeshadow Quad fra TheONE.

    Bruk en kohl eyeliner for å tegne en tykk linje langs vippelinjen, både øvre og nedre. Deretter, bruk fingertuppene eller en smudge brush for å myke ut kantene,  og på denne måten skape en «sovet i»-effekt. Denne teknikken gir øynene dybde og en røff kant uten å virke for anstrengt. Kohl Eye Pencil fra TheONE er utrolig enkel å bruke og super både på tørr – og våtlinje. 

    Maskaraen er selvfølgelig et must til denne looken! For både lengde og volum, enkel påføring og en maskara som ikke drysser så kan vi varmt anbefale THE ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL Mascara

    Ikke glem brynene da når du først er godt i gang. For tips til perfekte øyebryn les dette blogginnlegget her. 

    Det er også viktig at huden ser naturlig ut, med minimal foundation eller concealer for å la naturlige skjønnhetsflekker skinne gjennom. For deg som ønsker å dekke litt, men likevel ha det mest mulig naturlig så er en CC-krem (eller en BB-krem) et ypperlig valg for dette! Vår favoritt er Radiant Gel CC SPF 25 fra Giordani Gold som fås i fire ulike nyanser og glir inn i huden så lett som bare det. 

    For leppene, velg en nøytral eller nude farge for å komplementere den dramatiske øyemakeupen, eller la dem være helt naturlige. Lasting Shine Lip Gloss fra TheONE er utrolig fine så de bør absolutt sjekkes ut. Sjekk ut vårt store utvalg for leppene her. Dersom du vil gå skikkelig 90-talls stil så er det også fullt mulig å kjøre på med både sterk øyesminke OG sterk farge til leppene! Her er det absolutt mange som elsker more-is-more også. Det viktigste er tross alt at du får uttrykt deg selv slik du selv ønsker. Husk uansett at leppene bør få nok fukt spesielt på denne tiden av året! Vi anbefaler spesielt vår bestselgende multi-purpose Tender Care til det! 

    Dessuten er hudpleierutinen alfa og omega for å få huden til å se naturlig ut. Les mer om effektiv og enkel hudpleierutine i vårt blogginnlegg her. 

    Hvorfor Grunge-stilen Appellerer

    Grunge-sminke appellerer fordi den representerer en frihet fra de strenge skjønnhetsstandardene som ofte er påtrengende i moteverdenen. Den feirer individualitet og selvuttrykk, og tilbyr en alternativ vei til skjønnhet som ikke krever perfeksjon. I tillegg, med sin rot i 90-tallets kultur, bringer grunge-sminke en følelse av nostalgi for en tid preget av musikalsk eksperimentering og motkulturell opprør.

    Avsluttende Tanker

    Nå som grunge-stilen vender tilbake, bringer den med seg en påminnelse om at skjønnhet finnes i det uperfekte, det ekte. Grunge-sminke tilbyr en måte å utforske selvuttrykk på som verdsetter autentisitet over konformitet. Så om du er inspirert av Hailey Biebers nye retning, eller bare søker en forandring fra den polerte estetikken, gir grunge-sminke en spennende mulighet til å eksperimentere med din egen stil.

    Nå som du muligens forbereder deg på å integrere grunge-sminke i din skjønnhetsrutine, husk at denne stilen er mer enn bare en måte å legge sminke på; det er en holdning, en feiring av selvuttrykk, og en hyllest til en epoke som fortsatt resonnerer dypt med mange. Spesielt til oss født på 90-tallet 🙂 

    Gi oss gjerne deres tilbakemeldinger på hva dere synes om denne sminkestilen! 

  • Hudpleie

    Vinterfavoritter fra Oriflame

    Vinterfavoritter fra Oriflame

    Vinteren er en tid for hygge og varme, men også en periode hvor huden og håret vårt krever ekstra omsorg. Oriflame tilbyr et utvalg av produkter som effektivt motvirker vinterens negative effekter på kroppen. La oss utforske hvordan disse produktene kan være dine vinterfavoritter.

    Tendercare – Din Multifunksjonelle Beskytter

    Oriflames Tendercare er et allsidig produkt, og er mest anerkjent blant våre vinterfavoritter. Tendercare er perfekt for tørre lepper, neglebånd, albuer og mye mer. Du kan dessuten bruke den som kuldekrem i ansiktet for optimal beskyttelse! Med sitt innhold av bivoks, E-vitamin og naturlige oljer, avhengig av duften du velger, gir Tendercare nødvendig beskyttelse mot vinterkulde og solbrenthet. Dens allsidighet gjør den til en uunnværlig vinterkompanjong. Visste du forresten at Tender Care har vært med oss i mer enn 50 år? Og at den enda er vår bestselger? De senere årene har vår originale lyserosa Tendercare i tillegg fått følge av flere andre lukter som kan brukes på samme måte. Vi har blant annet dufter i både jordbær, appelsin, eple og et hav av andre! Sjekk ut alle våre Tendercare varianter her. 

    Swedish Spa Body Butter – Dyp Fuktighet for Huden

    Swedish Spa sitt Whipped Waves Body Butter tilbyr intens fuktighet takket være en rik sammensetning av sheasmør, kokosnøttolje, rapsolje og søtmandelolje. Denne luksuriøse formuleringen gir mer enn dobbelt så mye fuktighet som vanlige kroppskremer, og absorberes raskt uten å etterlate en klebrig følelse. Dens avslappende duft vil også stimulere sansene dine. Sjekk ut vinterens deiligste body butter fra Swedish Spa her. Husk at det er lurt å også skrubbe huden jevnlig gjennom vinteren. Da vil du både fjerne døde hudceller, huden vil kjennes myk ut og Body Butteret vil trekke enda bedre inn i huden. Vår favoritt er uten tvil Swedish Spa Salt Crystals Body Scrub. Les mer om vår Swedish Spa serie her. 

    Håndmaske– Beskyttelse for Hender og Negler

    Vinteren kan være hard mot hender og negler. Heldigvis har Swedish Spa serien vår svaret på denne lille vinterkrisen også. Soft Tide Hand Mask fra Swedish Spa er utrolig deilig året rundt, men på vinteren er den spesielt god å bruke over natten! Denne herlige håndmasken kjennes ut som en vanlig, tykkere variant av en håndkrem. Denne er lukseriøs og gir massevis av fukt. Den gir rett og slett litt spa-vibber i det daglige noe som absolutt er fint i hverdagen! Med en avslappende marin og blomstrete duft, og en formel som gir all den ekstra fuktigheten hendene dine trenger, og etterlater dem myke, smidige og avslappede. Med Corallina Officinalis, søtmandelolje og rapsolje. Ta på generøst rett før leggetid og la ingrediensene gjøre magien over natten. Sjekk ut Swedish Spa Soft Tide Hand Mask her. 

     

    NOVAGE+ - Multi-Active Anti-Ageing Day Cream Rich

    Å beskytte huden er viktig året rundt, men på vinteren er vi ekstra nøye med å gi huden vår ekstra god pleie. Særlig gjelder dette i ansiktet som vi tross alt er ekstra utsatt i vær og vind på vinteren. Derfor er en skikkelig god og fuktighetsrik dagkrem ekstra viktig for oss på denne tiden av året! NOVAGE+ Multi-Active Anti-Ageing Day Cream Rich gir intens fuktighet og pleie, styrker og beskytter hudbarrieren for å bekjempe 10 hovedtegn på aldring. Strammer opp huden, reduserer utseendet på fine linjer og rynker og forbedrer gløden. Med forurensningsbeskyttelse og hyaluronsyre. Dagkremen fås både i en variant med SPF, og en uten SPF, i tillegg til en lettere variant, så her kan du velge akkurat det som passer deg og din hud best. Les mer om vår persontilpassede NovAge+ hudpleie her.

    Hårmaske – Vinterpleie for Håret

    Det er ikke bare huden vår som får røyne seg ekstra mye om vinteren her til lands, håret vårt er også ekstra utsatt for slitasje på denne årstiden. Heldigvis har vi produktene som redder håret ditt også gjennom denne sesongen! For å bekjempe vinterens effekter på håret, anbefales det å investere i en ekstra nærende hårmaske. Dette vil hjelpe håret ditt å beholde fuktighet og glans, og forebygge statisk og flatt hår. Blant våre vinterfavoritter finner du derfor Eleo sin fyldige hårmaske. Dette er en dypt pleiende hårmaske med en rik blanding av kraftige oljer som gir næring til håret fra innsiden og ut. Kan dessuten brukes av alle hårtyper. Sjekk ut Eleo Oil Infused Hair Mask her. 

    Oppsummering av våre vinterfavoritter

    Det er lurt å starte hudpleierutinen så tidlig som mulig, og optimalt sett helst før vinterens effekter setter inn for fullt. Deretter bør rutinen gjennomføres regelmessig for å oppnå best resultater. 

    Oriflame-produktene vil sikre at huden og håret ditt forblir sunne og velpleide gjennom hele vintersesongen. Husk at forebygging er nøkkelen til å opprettholde en sunn hud og et sunt hår. Ved å integrere disse produktene i din daglige skjønnhetsrutine, vil du kunne nyte en strålende, fuktet og beskyttet hud selv i de kaldeste månedene.

    Ved å bruke disse produktene regelmessig, kan du effektivt motvirke de utfordringene vinteren bringer med seg, og holde huden og håret ditt i topp tilstand. Fra Tendercare’s beskyttende egenskaper til den dype fuktigheten fra Swedish Spa Body Butter, kombinert med vår herlige håndmaske som gir næring til hender og negler, samt Novage+ avanserte hudpleie, har Oriflame dekket alle dine behov for vintersesongen.

    La oss ikke glemme viktigheten av hårpleie. En god hårmaske kan gjøre underverker for å opprettholde hårets vitalitet gjennom kaldere tider. Ved å følge disse enkle, men effektive tipsene, kan du se frem til en vinter med vakker hud og hår, takket være Oriflame.

    I et landskap dominert av ulike skjønnhetsprodukter, skiller Oriflame seg ut med sin unike kombinasjon av naturlighet og effektivitet, noe som gjør dem til et selvskrevent valg for vinterpleie. Så hvorfor ikke gi huden og håret ditt den omsorgen de fortjener i vinter? Velg Oriflame, prøv en av våre vinterfavoritter og opplev forskjellen selv!

    Er du interessert i å lese mer om hudpleie?

YouTube
YouTube
Instagram